Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Antti Akonniemen workshop oheisharjoittelusta bulilaisille

Meidän oma Antti Akonniemi vetää 20:lle bulilaiselle workshopin BJJ:n oheisharjoittelusta kehon kunnossa pitämisen näkökulmasta. 

Workshopille ilmoittaudutaan kuten Bulin treeneihin ilmoittauduttaisiin eli omasta profiilista kalenterin kautta löytyy 30.4 13-15 "Antin oheisharjottelu workshop @ Crossfit Herttoniemi". Ilmoittaudu mukaan vain jos pääset oikeasti tulemaan.

Terkuin Buliukot

"Oheisharjoittelu BJJ-harrastamisen tueksi kehon kunnossapitämisen näkökulmasta 30.4. klo 13-15

Sisältö korkealla tasolla:

- Nivelten hyvinvoinnin ja kestävyyden varmistaminen

- Liikkuvuuden lisääminen

- Voimantuoton mahdollistaminen ääriasennoista

- Aerobinen harjoittelu samalla vahvistaen niveliä

 

Käymme läpi liikkeitä kuntosaliympäristössä, mutta käymme läpi myös variaatioita joita voi tehdä kotona minimaalisella varustuksella. Jokaisesta liikkeestää löytyy progressiot vasta-alkajasta pidempään tehneelle.

Vetäjänä toimii Antti Akonniemi. Antti on luonut Ben Patrickin (@kneesovertoesguy) opeista inspiroituneena omanlaistaan konseptiaan samalla kuntouttaen omaa polveaan. Hyödyt polven kuntoutumisen lisäksi ovat olleet sen verran isot, että tästä on varmasti hyötyä kaikille jotka haluavat monipuolistaa oheisharjoitteluaan.

Sopii ihan kaikille, eikä maksa mitään. Mukaan sisäliikuntavarustus (kengät voivat olla myös ulkona käytössä olevat lenkkikengät).

 

Paikka: CrossFit Herttoniemi, Levytie 6 D

Aika: klo 13-15

 

Antin tausta

Urheilijana:

Amerikkalaista jalkapalloa

Brasilialaista jujutsua

CrossFit ja painonnosto

Valmentajana:

15 vuotta CrossFit- ja painonnostovalmennusta (CrossFit Herttoniemen perustaja)

Yksilövalmentajana valmentanut muutamia CrossFit-kisaajia sekä toimii olympiaurheilija Anni Vuohijoen oheisharjoitteluvalmentajana"