Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Saapuminen ensimmäisiin harjoituksiin ja kulkuluvat

Urhea-hallissa kulkemiseen tarvitset kulkuluvan. Kulkuluvan saat aulan info-tiskiltä ensimmäisen käynnin yhteydessä. Lupa ohjelmoidaan urheilijan omalle HSL:n sirukortille (käy myös esim. perheenjäsenen muutaman vuoden vanha kortti). Jos sinulla ei ole korttia, niitä voi ostaa HSL:n palvelupisteen lisäksi esimerkiksi R-kioskeilta, S-marketeista, K-marketeista tai Alepoista (6 €).  Mobiilisovellus on tulossa myöhemmin. Varaa ensimmäiselle kerralle reilusti aikaa kulkuluvan selvittämiseen.

Huom. Siitä kun profiilisi on tehty ja maksusi maksettu, kestää 1-3 päivää ennen kuin tiedot löytyvät Urhean järjestelmästä. Siihen asti liikkukaa valmentajan kanssa yhtä matkaa.

Kulkuluvan saatuanne jatkakaa info-tiskin ohi ja perälle missä kulkuportit itse hallin tiloihin sijaitsevat. Porttien jälkeen pääsette rappuun josta siirrytään kerrosta alemmas kerrokseen -1, jossa kamppailupuoli sijaitsee. Pukuhuoneet sijaitsevat rapusta poistuttaessa oikealla. Naisten pukkari on nro 6 ja miesten pukkari on nro 5. Salin puolelle päästään kulkemalla pukuhuoneen läpi. Varustekassit jätetään pukuhuoneen jälkeen sijaitseviin lokerikkoihin. Lokerikot toimivat kulkulupakortilla. Odotetaan harjoitusten alkua lämmittelyalueella.

Ennen matolle siirtymistä ilmoittaudu harjoituksiin henkilökohtaisella pin-koodilla (määritelty omaan profiiliisi rekisteröitymisen yhteydessä) ohjaajan luona. Meillä on tapana tervehtiä kaikkia harjoituskavereita ennen harjoitusten alkua!

Tämä ohjeistus ei koske BJJ On ramp tai muita tapahtumia (seminaarit, leirit). Näistä tulee ohjeistus aina ilmoittautuneille erikseen